Harsen / waxing 

In deze professioneel ingerichte salon in Breda kun je discreet van verschillende hars- of waxbehandelingen genieten. Ik neem zowel het gezicht als het lichaam onderhanden.

Laat je haar verwijderen in mijn waxsalon in Breda

Ik werk met natuurlijke producten die zacht zijn voor de huid en de huid minimaal beschadigd. Een van de belangrijkste dingen vind ik om de tijd te nemen voor de harsbehandeling. Ook kijken we na afloop samen of het gewenste resultaat is behaald.

Wat is het verschil tussen epileren, waxen en harsen?

De termen harsen en waxen worden vaak door elkaar heen gebruikt. Harsen en waxen laat je het beste door een schoonheidsspecialiste uitvoeren, maar je kunt het ook zelf doen. Er wordt een strip met hete wax of hars op de haartjes gelegd en wanneer deze wat is afgekoeld, wordt hij eraf getrokken. Hiermee verwijder je in een korte tijd veel haartjes en heeft degene die de behandeling ondergaat geen last van stoppels of ingegroeide haren. Deze methode kan overal op het lichaam toegepast worden, al is de huid wel op bepaalde plaatsen gevoeliger.

Harsen / Waxen 

Harsen en waxen laat je het beste door een schoonheidsspecialiste uitvoeren, maar je kunt het ook zelf doen. Er wordt een strip met hete wax of hars op de haartjes gelegd en wanneer deze wat is afgekoeld, wordt hij eraf getrokken. Hiermee verwijder je in een korte tijd veel haartjes en heeft degene die de behandeling ondergaat geen last van stoppels of ingegroeide haren. Deze methode kan overal op het lichaam toegepast worden, al is de huid wel op bepaalde plaatsen gevoeliger.

Epileren

Waar je bij harsen/waxen met een warme hars en een strip de haren verwijderd, maak je bij epileren gebruik van een pincet. Epileren is een stuk tijdrovender maar je kunt heel nauwkeurig werken. 

Brazilian wax 

Brazilian waxing is het harsen van de schaamstreek en de intieme delen. Bij het uitvoeren van Brazilian wax noemt men het smalle strookje schaamhaar dat men soms op de venusheuvel laat staan ook wel Braziliaans streepje.

De voordelen van waxen

  • Geen stoppels
  • Geen jeuk
  • Geen ingroeiende haren
  • De haartjes groeien veel dunner terug
  • Het haartje is 2 a 3 weken weg

Wenkbrauwen waxing(of epileren)

eyebrows

15,00

Boven lip

upper lip

9,00

Boven lip en kin

upper lip and chin

16,50

Kaaklijn van het gezicht

jawline

19,50

boven of onderarmen:

Arms half

25,50

Armen hele vanaf:

Arms whole

43,50

Oksels vanaf:

Armpits

20,50

Boven benen vanaf:

Thighs:(above knees)

30,00

Onder benen inclusief knieƫn

Legs:(under knees)

35,00

Hele benen vanaf

Whole legs

55,00

van alle lichaams deel vanaf

all of the above bodywaxing price from

150,50